Uwaga Rodzice!

Jadłospis od 6 listopada 2023 r. będzie dostępny po zarejestrowaniu się na ePrzedszkole.com.pl

 

Jak zarejestrować się na ePrzedszkole.com.pl?


Krok 1: Wchodzimy na stronę https://rodzic.eprzedszkole.com.pl/ i klikamy na dole „Zarejestruj się”.
Krok 2: Podajemy swoje dane czyli dane rodzica: adres e-mail, imię i nazwisko (pola obowiązkowe). Możemy
dodatkowo podać numer telefonu do otrzymywania powiadomień sms z placówki.
Krok 3: Obowiązkowo zaznaczamy pole „Akceptuję Regulamin”.
Krok 4: Gdy wszystko jest gotowe klikamy ZAREJESTRUJ SIĘ.
Krok 5: Na podany e-mail został wysłany link aktywacyjny (sprawdź skrzynkę odbiorczą). Jeśli nie potrafisz znaleźć w swojej skrzynce wiadomości z linkiem warto przejrzeć folder spam. Następnie podążaj za  wskazówkami podanymi w mailu.
Teraz dodaj dziecko do swojego konta:
Krok 1: Logujemy się na https://rodzic.eprzedszkole.com.pl/ używajac swojego e-maila oraz hasła.
Krok 2: Klikamy przycisk plus „Dodaj dziecko” znajdujący się w lewym górnym rogu ekranu.
Krok 3: Podajemy numer PESEL dziecka oraz numer karty dziecka i klikamy SZUKAJ.
Krok 4: Po wyszukaniu profilu dziecka klikamy DODAJ.
Gotowe! I tym sposobem dodaliśmy profil dziecka do swojego konta. Od teraz zawsze po zalogowaniu na
ePrzedszkole.com.pl możesz przeglądać informacje dotyczące Twojego dziecka udostępniane przez Waszą placówkę.

       JADŁOSPIS  PRZEDSZKOLE                                     13-17.11.2023r                                                             
  śniadanie obiad podwieczorek
poniedziałek Pieczywo z masłem, szynką ze schabu, ogórkiem kiszonym,pomidorem, kawa zbożowa. Jabłko/gruszka Zupa kapuśniak,              Ryż z warzywami,          kompot. Płatki kukurydziane z mlekiem,bakalie
alergeny: 1 1,7 1,7
wtorek Pieczywo graham z masłem, żółtym serem i papryką,                           Kakao          Mandarynka Rosół z makaronem nitki.Pulpety mięsne w sosie pomidorowym,kasza,surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem, kompot.  Kisiel truskawkowy.  Herbatniki             Jabłko
alergeny: 1,7 1,7 1
środa Pieczywo kukurydziane z masłem, szynką i rzodkiewką                 Kawa zbożowa            Gruszka /jabłko Grochówka z kiełbasą Kotlety z jajeczne z kalafiorem i fetą, ziemniaki, surówka z pora,marchewki i jabłka                          Kompot                                       Kanapka z kremem kakaowym(wyrób własny)                Szklanka mleka
alergeny: 1 1,3,4,7,9 1,7
czwartek Pieczywo z masłem/pasztetem borowikowym, herbata z cytryną.                      Marchewka do chrupania Zupa barszcz czerwony z ziemniakami.Bitki indycze w sosie własnym,kasza pęczak,surówka colesław. Kompot Makaron drobny z mlekiem.               Banan
alergeny: 1,7,10 1,7,9 1,7
piątek Pieczywo mieszane z masłem i pastą z awokado.                   Kawa zbożowa.        Pomarańcza Zupa pieczarkowa z makaronem kolanka.  Ryba panierowana z ziemniakami i marchewką z groszkiem.               Kompot Bułka mleczna z serkiem waniliowym.                 Herbata owocowa.
alergeny: 1,7 1 1,7
Życzymy smacznego !
Posiłki dla alergików są przygotowywane bez alergenów lub w miarę możliwości na zamiennikach.
                           Woda mineralna podawana na żądanie do każdego posiłku.
         intendent                                               szef kuchni                                                     dyrektor
Godło Rzeczypospolitej Polskiej Miasto Rybnik Ośrodek Rozwoju Edukacji Ministerstwo Edukacji Narodowej Rybnik.com.pl